Jeg går meget ind for at benytte enhver given lejlighed til at sprede lidt glæde omkring mig. Og da jeg har fødselsdag i weekenden, vil jeg gerne fejre den med dig, ved at give dig fri fragt i hele Danmark, hvis du bestiller et af mine originale malerier (dette gælder dog ikke for de små Artmoney malerier, som i forvejen er så billige at de nærmest er en foræring).

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig min VIP-liste, ved at indtaste din mailadresse herunder, så kommer rabat-koden med din velkomstmail.

Når du har tilmeldt dig, vil du desuden fremover modtage en mail i ny og næ, når jeg har nyt fra mit lille atelier. Det kan være om kommende udstillinger eller nye malerier, som er klar til at flytte hjemmefra. Det kan også være små konkurrencer eller rabatkoder som denne, eller blot en lille hilsen fra det dejlige Nordbornholm. Du kan altid afmelde dig igen ved at klikke på linket nederst i mailen.

Som en ekstra bonus sender jeg også et par kunstpostkort med i pakken til bestillinger afgivet i denne weekend (så længe lager haves). Kortene er foldet på midten og har tryk af ét af mine malerier på forsiden. Der følger en konvolut med, og de er meget anvendelige som gavekort. Så kan du også sprede lidt glæde omkring dig :-)

Ha' en dejlig dag!

Vi skrives ved...

De bedste hilsner fra Sigrid