Artmoney


Jeg er en del af det globale Artmoney fællesskab. Artmoney er et lille unika-værk der måler 12×18 cm og holder en fast kurs på 50 $ verden over. Selvom dollarkursen svinger, sælges Artmoney i Danmark til 350 dkr. Artmoney kan anvendes som betalingsmiddel i en lang række butikker, hoteller og andre virksomheder verden over. Du kan finde en liste over tilmeldte virksomheder her.

Jeg bruger Artmoney-formatet som en slags skitsebog eller legeplads, hvor jeg eksperimenterer med nye teknikker og motiver. Jeg har altid haft en tendens til at blive fanget af mine skitser, og har endt med nogle små kunstværker, som ikke rigtigt er kommet til at glæde andre end mig selv, hvis de blot sidder i min skitsebog eller på et stykke papir på mit staffeli. Derfor vil jeg fremover sælge dem her på siden, samt på www.artmoney.org. 

De fleste af mine Artmoney er malet på MDF- eller masonitplader, og lakeret flere gange, så de kan holde til at blive håndteret. Med undtagelse af de abstrakte, som kan vendes som du lyster, har jeg monteret disse med beslag og snor, så de er helt klar til ophængning. Da det som sagt er min legeplads, vil der også kunne snige sig andre materialer ind, hvorfor ikke alle nødvendigvis er lakeret og monteret med beslag, men det vil stå i beskrivelsen. Fælles for dem alle er at formatet er 12x18 cm og en pris på 350 kr. (fra og med d. 19/2-2024).

Til prisen på de 350 kr. lægges et forsendelsesgebyr på 65 kr., med mindre du henter direkte hos mig efter aftale.

Tag et kig, og køb et lille kunstværk til en meget overkommelig pris.

Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2