Artmoney


Jeg er en del af det globale Artmoney fællesskab. Artmoney er et lille unika-værk der måler 12×18 cm og holder en fast kurs på kr. 200. Artmoney kan anvendes som betalingsmiddel i en lang række butikker, hoteller og andre virksomheder verden over. Du kan finde en liste over tilmeldte virksomheder her.

Jeg bruger Artmoney-formatet som en slags skitsebog eller legeplads, hvor jeg eksperimenterer med nye teknikker og motiver. Jeg har altid haft en tendens til at blive fanget af mine skitser, og har endt med nogle små kunstværker, som ikke rigtigt er kommet til at glæde andre end mig selv, hvis de blot sidder i min skitsebog eller på et stykke papir på mit staffeli. Derfor vil jeg fremover sælge dem her på siden, samt på www.artmoney.org. Skulle du forelske dig i et af disse, men synes at det er lige småt nok, til den placering du kunne tænke dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så maler jeg det til dig i den størrelse du kunne tænke dig. Min pris for bestillingsarbejder er ikke helt fast, men afhænger af detaljeringsgraden i motivet, men du skal som udgangspunkt regne med at den vil ligge omkring 1,5 kr/cm2.

Mine Artmoney er, med mindre andet er anført, malet på MDF- eller masonitplader, og lakeret flere gange, så de kan holde til at blive håndteret. Med undtagelse af de abstrakte, som kan vendes som du lyster, har jeg monteret dem alle med beslag og snor, så de er helt klar til ophængning.

Til prisen på de 200 kr. lægges et forsendelsesgebyr på 65 kr., med mindre du henter direkte hos mig efter aftale.

Tag et kig, og køb et lille kunstværk til en meget overkommelig pris, eller lad mig høre, hvis du drømmer om noget større.

Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2