Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage, så længe der ikke er tale om en personlig bestilling eller et tryk, som bliver malet eller produceret udelukkende til dig. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og jeg ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.


Hvis du ønsker at fortryde en bestillingsopgave er det meget vigtigt at du kontakter mig før den aftalte startdato, da du ellers vil miste dit depositum. En almen fortrydelsesret ved netkøb kan ikke bruges her, da disse bestillingsopgaver, uanset om det er et tryk eller et maleri, ikke er et standardprodukt, som jeg eller mine underleverandører let kunne tage tilbage og sælge igen, men en produktion af et unikt produkt efter dine ønsker.


Vedr. pastelmalerier: Jeg skal bede dig læse siden "Værd at vide om pastelmalerier", hvis du ikke tidligere har ejet et pastelmaleri, eller har erfaring med pastelkunst. På den måde har du de bedste forudsætninger for at blive glad for dit køb.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten 

Du fortryder ved at give mig besked om, at du fortryder. Du skal sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til sigrids.kunstnerier.webshop@gmail.com


Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen. 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet og returnerer varen umiddelbart herefter. 

Returnering af varen og returomkostninger 

Hvis du har fortrudt købet af en vare eller af anden årsag ønsker at returnere en vare, skal du sende eller aflevere varen til:

Sigrids Kunstnerier

v/Sigrid Hedegaard Laursen

Kirkebyen 25A, 1.

7620 Lemvig

Denmark.

E-mail: sigrids.kunstnerier.webshop@gmail.com

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt mig, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes retur pr. efterkrav eller uden omdeling, og skal returneres i den originale (eller tilsvarende) emballage. 

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse 

Når du fortryder et køb der er omfattet af fortrydelsesretten, refunderer jeg alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.


Jeg tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Jeg kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varerne retur, og sikret at de er i samme stand, som da du modtog dem.
Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 


Returnering og emballage 

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen og bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil jeg modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det vil sige, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles på mail til sigrids.kunstnerier.webshop@gmail.com (vedlagt fotodokumentation) i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses højst to uger som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Er reklamationen berettiget, refunderer jeg dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Sigrids Kunstnerier
v/Sigrid Hedegaard Laursen

Kirkebyen 25A, 1.

7620 Lemvig Denmark.

Du bedes i forbindelse med returneringen forklare problemstillingen, så detaljeret som muligt med fotos der viser eventuelle skader, fejl eller mangler.

Vedr. pastelmalerier: Jeg skal bede dig læse siden "Værd at vide om pastelmalerier", hvis du ikke tidligere har ejet et pastelmaleri, eller har erfaring med pastelkunst. På den måde har du de bedste forudsætninger for at blive glad for dit køb. Eventuelle ujævnheder i papiret betragtes ikke som en fejl eller mangel ved et pastelmaleri, men som en del af maleriets "personlighed".

Fortrolighedspolitik

Jeg forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet, og vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Jeg vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos mig kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk 
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive min webshops e-mail adresse: sigrids.kunstnerier.webshop@gmail.com.