Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af malerier og andre varer på www.sigrids-kunstnerier.dk

www.sigrids-kunstnerier.dk ejes af:

Sigrid Hedegaard Laursen

Kirkebyen 25A, 1.

7620 Lemvig

Danmark.

Tlf. 22302099

E-mail: sigrids.kunstnerier.webshop@gmail.com

Aftalerne indgås på dansk eller engelsk.

Fortrydelsesretten er beskrevet på siden Fortrydelse og reklamation og gælder kun for private forbrugere, der handler via www.sigrids-kunstnerier.dk.


Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. 


Betaling og levering

Jeg modtager indtil videre betaling med kontanter, ved bankoverførsel og via Paypal. Du behøver ikke at have en Paypal-konto eller at oprette én, for at benytte denne funktion, men kan vælge funktionen betal med betalingskort når du har trykket på Paypal-betalingsknappen. Originale malerier kan også betales kontant ved afhentning hos mig efter forudgående aftale. Kontakt mig gerne for nærmere oplysninger. 

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer med tryk, og en af varerne er i restordre, trækker jeg først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges leveringsomkostningerne, som inkluderer emballering og forsendelse. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. Vær venlig at kontrollere din indkøbskurv, så du sikrer dig at den indeholder de rigtige varer og at du er indforstået med de totale omkostninger for dine varer samt leveringsomkostninger. Hvis du handler fra et andet land end Danmark, kan der være yderligere afgifter som du skal betale. Det er dit ansvar at undersøge dette og betale disse.

Jeg vil som hovedregel afsende varen 1-5 hverdage efter dit køb afhængig af hvilken type vare du har bestilt. Hvis du har bestilt en kunstkalender eller andre trykte varer, er jeg afhængig af en ekstern leverandør, og der vil derfor kunne forventes en lidt højere leveringstid (som hovedregel op til højst 10 hverdage). Hvis du har bestilt et originalt kunstværk malet kun til dig eller én du holder af, aftaler vi leveringstidspunktet som et led i den aftale vi indgår om opgavens omfang. Hvis der opstår forsinkelser i forhold til dette, vil jeg kontakte dig på den mail-adresse som du opgav ved din bestilling. Vær opmærksom på at der hertil skal lægges selve forsendelsestiden, og at jeg ikke er ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos det firma som varetager selve forsendelsen (transportøren).

Ønsker du at afbestille en ordre inden den er afsendt, skal du kontakte mig hurtigst muligt. Hvis jeg allerede har afsendt din ordre, skal du følge anvisningerne i afsnittet herunder om "Fortrydelsesret og returnering". Du skal være opmærksom på at den almindelige fortrydelsesret ved netkøb ikke gælder for bestillingsopgaver, uanset om det er en vare med tryk eller et maleri, da der ikke er tale om et standardprodukt, som jeg eller mine underleverandører let vil kunne tage tilbage og sælge igen, men er en produktion af et unikt produkt efter dine ønsker.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af størrelsen og vægten på varen, samt hvortil og hvordan du ønsker varen leveret. Du vil modtage et ”Track-and-Trace” nummer, så du kan følge bestillingen fra jeg sender den til den er leveret på det aftalte leveringssted.

Jeg vil på længere sigt levere til hele verden, men vær opmærksom på at levering til lande uden for Danmark kan medføre længere leveringstid samt højere fragtpris og eventuelt ekstra afgifter, som www.sigrids-kunstnerier.dk ikke har indflydelse på eller kan holdes ansvarlig for. Det vil fremgå om jeg leverer til dit land, når du skal vælge leveringsform.