Lidt om mig selv

Siden jeg var barn har jeg elsket at bruge mine hænder og at lege med former og farver. Jeg har også altid været fascineret af naturen og naturvidenskaben, og valgte derfor at uddanne mig til geolog. Jeg arbejdede i mange år som en fortravlet offentligt ansat, og mistede forbindelsen til den side af mig selv, som betød allermest i mit liv da jeg var yngre. Efter at være ramt af den stress-epidemi, som desværre bliver mere og mere omsiggribende i dagens Danmark, genfandt jeg det, som altid har kunnet give mig ro indeni. Det som er nødvendigt for at kunne leve og nyde og ikke bare overleve og yde. Jo mere jeg maler, des mere skønhed ser jeg overalt omkring mig. Der er så meget jeg er gået glip af, som bare bobler indeni og vil ud på lærred og papir.

Verden er jo smuk!

Tænk at jeg var lige ved at glemme det!

Jeg har kaldt min lille kunstbiks for Sigrids Kunstnerier, fordi jeg endnu ikke ved hvad den kommer til at indeholde. Der er så meget jeg gerne vil male og lege med, at der garanteret vil komme flere kreative varer på hylderne efterhånden som tiden går. Foreløbig kan du finde malerier i tørpastel og akryl. Pastelmalerierne er hovedsageligt malet på aldringsbestandigt papir, imens de fleste af akrylmalerierne vil være på udspændt lærred. Dette er nærmere beskrevet under beskrivelsen til de enkelte malerier. Alle malerier sælges uden ramme.

Min webshop er endnu ganske ny, og jeg har mange malerier stående, som jeg endnu ikke har fået med, men kig forbi af og til, og se om der er kommet noget nyt, som vil kunne gøre dig eller én du holder af glad. Hvis du savner noget er du meget velkommen til at kontakte mig, ligesom jeg også gerne modtager bestillinger på kæledyrsportrætter, eller hvis du har et ferieminde, som du gerne vil have malet i pastel eller akrylmaling eller måske har noget helt tredje i tankerne.

Husk at nyde livet!

De bedste hilsener fra Sigrid

Inspiration

Hvis man holder øjnene åbne er livet fuldt af inspiration. Skønheden kan gemme sig hvor og når du mindst venter det, og jeg tager derfor masser af fotos af alt det som inspirerer mig. Så har jeg altid inspiration i mine gemmer, som jeg kan bruge ved staffeliet. Men jeg lader mig også inspirere af andre kunstnere og kreative sjæle og deltager i kreative sammenhænge såvel online som i den virkelige verden. På denne side vil jeg nævne nogle af dem som har betydet noget for mig på min kreative rejse, eller som af andre årsager står mit hjerte nær. Måske kan de også inspirere dig :-)

(under udarbejdelse......)

Randi

Én af mine gode veninder, Randi, indfanger livets flygtige øjeblikke med sit kamera. Hun gør det med en indfølingsevne og æstetisk sans, som gør hendes billeder til noget ganske særligt. Hun er ligesom jeg selv uddannet geolog, og det er fra denne del af mit arbejdsliv at jeg har lært Randi at kende som et dejligt levende menneske med mange facetter. Tag et kig på hendes hjemmeside, og hav hende i tankerne, hvis du har brug for en fotograf til at forevige ét af livets store øjeblikke.