Nå det var så vist den sommer. I hvert fald lader vejret til at synes  at vi har fået hvad der tilkommer os af sommervejr for denne gang. Det blev til mange gode dage og masser af inspiration til malerier fra naturen omkring mig.

Jeg håber også at du har nydt sommeren og det pusterum som den har givet. Naturen har for mig altid være et fast holdepunkt, som har kunnet give mig roen og jordforbindelsen tilbage i svære tider. Og når jeg står ved staffeliet og lader minderne og indtrykkene flyde ud på lærredet, er det næsten som at være derude igen.


Har du også noget som virker for dig? 


Det er underlige tider vi lever i. Jeg tror at rigtig mange under nedlukningen af samfundet i foråret, fandt eller genfandt værdier som de havde haft alt for travlt til at huske på i en hektisk hverdag. Jeg håber også at du fik noget godt med dig, som du kan bruge nu hvor vi igen må skrue ned for sociale aktiviteter.


Selvom vejret ikke længere er sommerligt, er der stadig dejligt i naturen. Lige nu er der lidt magi i luften. Forvandlingen fra sommer til vinter er i gang, og snart vil naturen være et festfyrværkeri af farver.

Dette lille Artmoney maleri malede jeg efter en dejlig gåtur over de nyhøstede marker. Vejret var endnu næsten sommerligt, og de drivende skyer lavede de flotteste skyggemønstre på de gyldne marker.


Det er kun et par uger siden, men udsigten er allerede helt anderledes nu hvor der er sået igen. 


Jeg maler mest små billeder om sommeren. Ellers kan jeg slet ikke følge med den overflod af inspiration, som naturen byder på.

Om vinteren går det hele lidt langsommere. Der er mere tid til fordybelse, og til større malerier.


Jeg tænker på at bruge nogle af mine små Artmoney som skitser til større malerier, når jeg får tid. Har du en favorit, som du kunne tænke dig at se i en større udgave, så lad mig høre fra dig. Husk også at jeg tager imod bestillingsopgaver, hvis du har billeder af et sted der er noget helt særligt for dig, og gerne vil kunne nyde det hver dag som et personligt maleri på din væg. Jeg har dog først tid efter efterårsferien, men skriv bare til mig når du har lyst alligevel. Jeg har ikke for travlt til at svare dig 😊

De bedste hilsener fra Sigrid