Skitsebloggen #2

Kender du følelsen? Der er så meget du gerne vil nå, men tiden slår slet ikke til. Det kan godt være frustrerende af og til. Ikke mindst om sommeren, hvor det dejlige vejr ofte gør det svært at prioritere "fornuftigt". Men hvad er egentligt fornuftigt?

Prioriteringens kunst er for mig nok den sværeste af alle kunstarter. Men er det fornuftigt at bruge en dejlig sommerdag på at sidde inde og redigere hjemmesiden eller at nyde sommeren og de muligheder for udendørs-aktiviteter der altid er flere af (eller som bare er lidt sjovere) når solen skinner?

Kunst er mange ting, og vi kan nok hurtigt blive enige om at John Lennon var en kunstner med både ord og toner. To af hans citater siger det hele:

"Livet er det, der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer"

"Den tid du har nydt at spilde er ikke spildt".

Husker du at leve livet, og at nyde sommeren imens den er her, selvom du måske er startet på arbejde igen? Det er nu vi skal lade op, og samle energi, indtryk og glade minder til den lange vintertid. Alle årstider har hver deres charme, men nogen er unægteligt mere charmerende end andre ;-) Og noget er helt sikkert, og det er at tiden går, og årstiderne skifter. Uden for mine vinduer skinner solen og mirabellerne er ved at være modne (og alligevel sidder jeg her ved tastaturet ;-)).

Det føltes som var det i går at jeg malede disse to malerier imens de mange blomstrende mirabelletræer klædte landskabet i små hvide stjerner. Og nu er mirabellerne allerede ved at modnes.

Malerierne var med mig på udstillingen i galleriet i Vang i uge 26, hvor de fik mange pæne ord med på vejen, men først nu har jeg fået dem på hjemmesiden. At jeg hængte dem op herhjemme i stuen kan måske godt spille lidt ind, for de lyser så dejligt op på væggen, at jeg bestemt vil savne dem når de er solgt. Nogle malerier er sværere at slippe end andre ;-)

De kan købes samlet eller hver for sig. Køber du dem begge to på én gang, giver jeg  lige nu 10% i rabat :-)

Klik på knapperne herunder for at se nærmere på malerierne.

Og husk nu at nyde sommeren imens den er her :-)

Næste blog-indlæg kommer på en gråvejrsdag ;-)