Lidt tanker fra et lille sted langt ude på landet

Da dette er mit første blogindlæg må det vist være på sin plads at nævne, at jeg ikke er den store blogger. Det vil nok i løbet af ganske få linjer stå klart for de fleste, men jeg prøver nu alligevel ;-) Her vil jeg slå lidt verbale kruseduller om dette og hint, så du kan få et lille indtryk af hvad der sker i mit liv. Mest af alt vil dette dog blive stedet, hvor jeg fortæller om hvad jeg har gang i af kreative sysler.

Jeg er én af de privilegerede, som i mindre omfang end så mange andre påvirkes af den nye dagsorden som Corona pandemien har sat for os alle. Jeg tænker ofte på de stakkels mennesker, som må leve i isolation i små lejligheder inde i byen, og ikke kan nyde de ting, som de oprindeligt flyttede til byen for. Her ude midt i naturen har vi ikke svært ved at holde afstand, for der er plads til alle og højt til himlen. 

Jeg tror at vi er mange som kommer til at tænke mere over tingene i disse tider. Over hvad der betyder noget for os, og hvad der egentlig ikke var så vigtigt når det kom til stykket. Vi har brug for noget der kan give en følelse af stabilitet i en tid, hvor alt er vendt på hovedet. I takt med at en mere hæsblæsende hverdag fortoner sig i baggrunden, har vi muligheden for at blive mere nærværende og bedre til at leve i nuet.

Hvad enten vi lever i byen eller på landet, er livet dog et andet end det var for blot få måneder siden, og hvis vi ikke blot falder hen i passiv afventen, har vi muligheden for at lære noget, som vi kan have glæde af i mange år fremover. Benyt muligheden for at opdyrke en ny hobby eller genfind glæden ved en gammel du ikke har haft tid til længe. Hvis du har mere tid sammen med dine børn end du plejer, så snak mere med dem og lær dem endnu bedre at kende. Nyd dem imens du har dem, for de er kun til låns.

Genåbningen af samfundet er så småt i gang, og i takt med at afstandskravene mindskes kommer vi tættere på nogen og lidt længere væk fra andre...

Jeg håber at I har nydt det som nydes kan, for det har jeg :-) Jeg håber også at I vil huske hvordan man gør, når verden blir "normal" igen. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre :-)

Pas godt på jer selv og hinanden, og glem endelig ikke at nyde livet 🌞

Hvis du har lyst, kan du skrive dig på min mailliste ved at indtaste din mailadresse i boksen nederst på siden. Så får du et par ord fra mig i ny og næ når jeg har noget nyt at berette. Jeg lover dig at jeg ikke deler dine oplysninger med nogen og ikke vil spamme dig, og du kan altid afmelde dig igen ved at klikke på linket nederst i mailen.

De bedste hilsener

Sigrid